Alle kvinder har ret til velplejet hud

I seks årtier har CERA di CUPRA været de italienske kvinders foretrukne hudplejeserie. Serien er skabt til at beskytte, pleje og opfylde de forskellige hudbehov i alle aldre.
Sådan en skøn hudplejeserie vil vi gerne dele med dig.

CERA di CUPRA er produceret af DOTT. CICCARELLI i Milano
efter den unikke opskrift skabt af Nicola Ciccarelli i 1957.
Det er en enkel skønhedsopskrift, der giver mærkbare resultater fordi den består af  naturlige ingredienser, som har været kendt i århundreder – ren kærlighed på krukke.

 

 

Shop

Hudpleje til kvinder

Hårfjerningsprodukter

Anti aging hudpleje

Hudpleje til mænd

Antibakteriel hudpleje

Lone, farmakonom på apotek
Læs mere
”Mor, har du ikke lige lidt af den Rosa creme? Den er så god, når man skal ud i kulden!” – citat fra min voksne søn, der stadig husker cremen fra sin barndom.
Lis A.
Læs mere
"Har brugt CERA di CUPRA Bianca i krukke i mindst 20 år. Kan slet ikke undvære den. Er 78 år og har næsten ingen rynker."
@klummemor
Læs mere
”CERA di CUPRA Antiage dag- og natcreme og Micellar vand virker bare. Jeg bruger ikke andet og er sluppet med den værste del af min psoriasis i mit ansigt.”
Jeanette N.
Læs mere
“Efter en slem allergisk reaktion har jeg været bange for al hudpleje. Af gammel vane kom jeg til at smøre en prøve af CERA di CUPRA håndcreme på mine hænder, som jeg havde fået til et Instagram event. Først panikkede jeg, men herefter så jeg, at jeg ingen reaktion havde, andet end min hud, på magisk vis var forbedret. Siden har jeg ikke brugt andet”
Erik K.
Læs mere
“DIMESIONE UOMO barbercreme! Aldrig har jeg haft så perfekt barbering med kinder, der er så glatte som den berømte barnenumse, simpelthen skønt!”
Tidligere
Næste