Blomsten, bien og Nico Ciccarelli

Nico Ciccarelli

Året var 1957. Det var en varm, duftende sommer.

Dr. Nico Ciccarelli, leder af den familieejede farmaceutvirksomhed Ciccarelli og entusiastisk biavler, var tit imponeret over de ekstraordinære beskyttende og nærende egenskaber, som bivoks havde og tænkte med genial intuition, at den måtte være den perfekte ingrediens for en effektiv hudpleje.
Det var fra denne tanke at CERA di CUPRA dag- og natcreme så dagens lys – et produkt som snart ville blive den mest berømte skønhedscreme blandt italienske kvinder.
Navnet CERA di CUPRA er blevet til fordi cremen indeholder bivoks (cera på italiensk betyder bivoks). Navnet CUPRA er en hyldest til Cupra Marittima, Dr. Nicos fødeby.
Man skal heller ikke glemme, at Cupra er navnet på skønheds- og kærlighedsgudinden, som også hedder Afrodite. Dr. Nico havde forenet mytologien og feminin skønhed i et enkelt produkt.
CERA di CUPRA er synonym for høj kvalitet, naturlig skønhed, tradition og tillid til Ciccarellis faglighed og konstant opmærksomhed i at skabe effektive produkter.
CERA di CUPRA’s produkter er gået i arv fra mor til datter siden 1957 – så mange generationer af kvinder kan ikke tage fejl.
Alle CERA di CUPRA’s produkter er produceret i Milano på Farmaceutici DOTT. Ciccarelli’s fabrikken. Det er et højt specialiseret personale, som følger den samme mission: At forene farmaceutisk tradition med innovation og forskning, at skabe produkter med høj kvalitet. Alle produkter er dermatologisk testet og uden dyrforsøg.