Året var 1957. Det var en varm, duftende sommer.

Dr. Nico Ciccarelli, leder af den familieejede farmaceutvirksomhed Ciccarelli og entusiastisk biavler, var tit imponeret over de ekstraordinære beskyttende og nærende egenskaber, som bivoks havde og tænkte med genial intuition, at den måtte være den perfekte ingrediens for en effektiv hudpleje.

Det var fra denne tanke at den første CERA di CUPRA Rosa (Lyserød) så dagens lys – en plejende dag- og natcreme, som snart ville blive den mest berømte blandt italienske kvinder.

Nico Ciccarelli kaldte produktet CERA di CUPRA fordi cremens formel indeholder en stor del af bivoks (cera på italiensk betyder bivoks). Han tiføjede navnet CUPRA fra Cupra Marittima, Dr. Nicos fødeby.

Man skal heller ikke glemme, at Cupra er navnet på gudinden for skønhed og kærlighed, som også hedder Afrodite. Dr. Nico havde forenet mytologien og feminin skønhed i et enkelt produkt.

For moderne kvinder er CERA di CUPRA synonym for høj kvalitet, naturlighed, tradition, ”det italienske” og tillid til Ciccarellis faglighed og konstant opmærksomhed i at skabe effektive produkter.

CERA di CUPRA’s historie er blevet gentaget i årtier, en lang, lykkelig fortælling, der handler om tradition, lidenskab, kærlighed, skønhed og charme – alt så typisk italiensk.
Kvinden er i centrum. Hun er hovedpersonen, der trods en travl hverdag, finder tid til at pleje sig selv og giver sig selv en velfortjent pause.

Alle CERA di CUPRA’s produkter er produceret i Milano på Farmaceutici DOTT. Ciccarellis fabrikken. Det er en højt specialiseret personale, som har denne mission: At forene farmaceutisk tradition med innovation og forskning.
Alle produkter er produceret i Italien, er dermatologisk testet og uden dyrforsøg!