Tilbud

CERA di CUPRA® koncentreret hyaluron serum, 30 ml

160,00 DKK

Boost din hud med koncentreret hyaluronsyre

Hyaluronsyre i CERA di CUPRA® serum giver synlige resultater på kort tid, da huden næres intensivt.

Hyaluronsyre er i stand til at binde vand 1000 gange sin egen vægt og er derfor “guld” for din hud. Den trænger i de nedre hudlag – Dermis – hvor fx kollagen og elastin dannes. CERA di CUPRA® serum hjælper processen med gendannelsen af celler og det ses straks på huden, som fremstår gennemfugtet og elastisk. Den forebygger rynkedannelse.

Få dråber er nok

Brug få dråber morgen og aften på dit ansigt og hals og massér serummet til det er helt absorberet, gerne på de mest udsatte steder såsom øjen- og mundparti.

Du kan også med fordel blande et par dråber af CERA di CUPRA® serum i CERA di CUPRA® anti age dagcreme og CERA di CUPRA® anti age natcreme og smør det godt ind i huden. Velegnet som basis for make-up.

Anvendelse
Masser få dråber CERA di CUPRA serum med koncentreret hyaluronsyre hver morgen og aften på din renset ansigtshud. Når serummet er absorberet kan du bruge din vanlige dag- og natcreme.

Kategori:

Beskrivelse

Aqua, Glycerin,Erythritol, Sodium Citrate, Mel Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Citric Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Du kunne også være interesseret i…