CERA di CUPRA® Renseservietter med hyaluronsyre, 20 stk.

55,00 DKK

Kunsten at rense makeup med en serviet

Skal du fjerne makeup hurtigt og effektivt når du er på farten? CERA di CUPRA® Renseservietter er en praktisk, nem og effektiv måde at gøre det på.

En serviet er nok til at fjerne makeup og rense huden i dybden. CERA di CUPRA® Renseservietter indeholder hyaluronsyre, honning ekstrakt, som giver huden fugt, og aloeveraekstrakt, som har beroligende og regenererende egenskaber.
De efterlader huden frisk, blød og vel hydreret.

Anvendelse

Renseservietterne er nemme at bruge: Nogle få blide cirkulære bevægelser er nok til at fjerne make-up’en fra ansigt og øjenparti.
De er velegnede til alle hudtyper.
Fås i den praktiske “åbn og luk-pakke” med 20 engangsservietter.

Tip fra Ida

Udover at bruge servietterne som makeup-rens, bruger jeg dem gerne om sommeren, især når jeg er sydpå og varmen og solen dehydrerer huden. Jeg forfrisker ansigt, hals og hænder med servietterne og så kan jeg klare mig i varmen lidt længere.
Jeg husker naturligvis altid at have solcreme og en flaske vand med.

Kategori:

Beskrivelse

Aqua, PPG-26 Buteth 26, Glycerin, Benzil Alcohol, PEG-40 Hydrogenated Castor oil, PEG-7 Glyceryl cocoate, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Imidazolidinil urea, Potassium Sorbate, Parfum, Sodium Chloride, Hyaluronic Acid, Mel, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tetrasodium EDTA