Tilbud!

CERA di CUPRA Voks-strips til hele kroppen, 20 stk.

Original price was: 69,95 kr..Current price is: 50,00 kr..

Træt af det uønskede hårvækst på kroppen?

CERA di CUPRA Voks-strips til hele kroppen giver en effektiv hårfjerning og efterlader din hud blød, glat og hydreret. Stripsene indeholder virksomme og plejende ingredienser så som: argan oil, bivoks, morgenfrue og kamille. CERA di CUPRA Voks-strips er nemme at bruge og fjerner det uønskede hårvækst på f.eks. ben eller arme.
Sammen CERA di CUPRA Voks-strips strips får du også 2 servietter, som anvendes efter du har fjernet det uønskede hårvækst. Servietterne indeholder aloe vera og er perfekte til at fjerne eventuelle rester af voks på huden og opnå den perfekte hårfjerning. Dermatologisk testet.

Anvendelse

Huden skal være ren og tør, uden tegn på irritation og rester af andre kosmetiske produkter, såsom olier, cremer mm.
En strip består af to lag papir med voks ind imellem. Inden du starter med hårfjerning skal du varme strippen godt og grundigt med hænderne, så voksen blødgøres og de to lag papir skilles forsigtigt fra hinanden.
Placer stripsen på det ønskede område på kroppen og masser den let med hånden så voksen kommer godt i kontakt med huden.
Fjern stripsen ved at holde imod med den ene hånd og med den anden hånd river du med en bestemt og hurtig bevægelse mod hårets retning. Jo hurtigere du river stripsen, jo flottere resultat får du.
Gør det samme ved den anden side. Operationen gentages til alle hårene er fjernet. Skift side, så din hud ikke bliver for øm. Du kan lindre huden ved at trykke på den med hånden.
Bemærk: Den samme strip kan bruges flere gange.

For at opnå en perfekt afslutning på hårfjerning brug den vedlagte serviet. Den fjerner små voksrester og lindrer huden. Brug ikke vand, alcohol for at fjerne voksrester og gnid ikke hårdt, da huden vil blive irriteret.

Skulle der stadig være voksrester kan vi anbefale at bruge nogle få dråber olivenolie på en vatrondel.

Triethylene glycol rosinate, Glyceril Rosinate, Cera Alba, Argania Spinosa Kernel Oil, Calendula officinalis Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Bisabolol, Tocopherol, Glycine Soja Oil,Helianthus Annuus Seed Oil.

Andre bestilte også