Udsalg!

DIMENSIONE UOMO Aftershave balsam, tube, 75 ml

110,00 kr.

Beskyt huden efter barbering

En vigtig ting du skal gøre efter en veloverstået barbering, er at skylle ansigtet i lunkent vand.
Dup huden tør i stedet for at gnide den tør for at undgå irritation. Derefter smører du DIMENSIONE UOMO Aftershave balsam i ansigtet og hals.
DIMENSIONE UOMO Aftershave balsam er blid mod huden, virker lindrende mod den ubehagelige prikken i huden, der kan forekomme efter barberingen og den forhindrer rødme og irritation.
Den trænger hurtig ind i huden og du vil hurtigt mærke den gode effekt på din hud, som vil føles blød og lækker.

Ingredienser fra den mangfoldige planteverden

Hemmeligheden bag DIMENSIONE UOMO Aftershave balsam er de nærende, lindrende og fugtgivende ingredienser fra planteverden.

Økologisk ingefær ekstrakt, kendt for sine antioksidanter, der giver en vel hydreret hud.
Økologisk Bisabolol ekstrakt, udvindes af kamilleblomst. Er betændelseshæmmende, lindrer og får de små blodkar til at trække sig sammen.
Økologisk Shea butter, beskytter mod de frie radikaler og giver næring til huden.

“Jeg har svært ved at holde mine voksne sønner væk fra den”

Jeg er ikke typen der bare lige skifter til nye produkter. – Og slet ikke når det handler om cremer, barbergrej og lign. Men min kone blev ved og ved med at fortælle om et italiensk mærke, som hun var blevet vild med, og jeg kunne godt se at hendes hud i ansigtet ikke længere var fyldt med tørre pletter.
Jeg sagde ja til at prøve det, og blev på ingen måde skuffet. Barbercreme er noget jeg aldrig prøvet før, men jeg går aldrig tilbage til at bruge skum efter at have prøvet det. Den er så let at komme på huden, og det føles meget bedre på huden end skum.
Barbercremen duftede godt, og barberingen var bare så let. Jeg havde et lille sår fra tidligere barbering, og det plejer at svige, men ikke med barbercremen.

Normalt bruger jeg ikke aftershave, men min kone havde også købt en Aftershave Balsam til mig, og den skulle da prøves.
Det var en hel vild ny oplevelse, den var så mild ved huden, og føltes som om jeg holdte en kølende klud mod ansigtet. Balsamen er let at komme på, fedter ikke og dufter helt fantastisk. Jeg kan lide duften af begge produkter, men min kone er helt vild med dem.

Normalt er jeg ikke sådan en der lavet anbefalinger, men jeg vil utrolig gerne anbefale alle mænd at bruge DIMENSIONE UOMO fra det italienske firma Ciccarelli.
Og mænd, når I er derinde og shoppe til jer selv, så køb lidt af den lyserøde creme til konen, hun bliver vild med den og I kommer til at elske duften, for det gør jeg.
Eneste minus ved produkterne, jeg har svært ved at holde mine voksne sønner væk fra dem.

Mange hilsner, Brian Lynge Nielsen

Læs også om hvordan du får den perfekte barbering

Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Aqua, Cetearyl Alcohol, Hordeum Vulgare Stem Water*, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters**, C15-19 Alkane, Almond/Borage/Linseed/Olive Acids/Glycerides, Betaine, Olive Oil Decyl Esters**, Butyrospermum Parkii Butter*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Isostearyl Isostearate, Oryza Sativa Starch, Sesamum Indicum Seed Oil*, Sodium Citrate, Bisabolol*, Zingiber Officinale Water*, Sodium Stearoyl Lactylate, Triethyl Citrate, Parfum, Sodium Lauroyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Benzoic Acid, Squalene**, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Tocopherol, Sodium Phytate, Limonene, Helianthus Annuus Seed Oil, Linalool, Citral,Eugenol, Cinnamal.

*Certificeret øko-landbrug

** Fremstillet med økologisk dyrket vegetabilske råmaterialer

55% vegetabilske ingredienser, økologisk dyrket

99% vegetabilske ingredienser

Andre bestilte også