Udsalg!

DIMENSIONE UOMO Ansigts- og øjencreme, tube, 50 ml

120,00 kr.

Friskt og sundt look

Mange mænd tænker ofte, at det ikke er nødvendigt for netop dem at bruge en fugtgivende og nærende creme i ansigtet og omkring øjnene. Men hvis du gerne vil bevare en frisk og sund hud, er det vigtigt at pleje dit ansigt og ikke mindst den sarte hud omkring øjnene, hver dag.

DIMENSIONE UOMO Ansigts- og Øjencreme er en effektiv multifunktionel creme udviklet til mænd.
Mænds hud er typisk lidt tykkere og grovere i teksturen end kvinders – men cremen er udviklet til alle mænds hudtyper, og med DIMENSIONE UOMO Ansigts- og Øjencreme bliver hudpleje nemt, fordi cremen både er nærende, beskyttende og tilfører ansigtshuden den nødvendige fugtighed, men også specialudviklet til den fine hud omkring øjnene. Daglig brug af cremen forbedrer hudens elasticitet, modvirker rynkedannelse og andre aldringstegn.

Kun de bedste ingredienser fra naturen

Som alle produkterne i DIMENSIONE UOMO hudplejeserie er ansigts- og øjencremen farmaceutisk fremstillet og består af naturlige og virkningsfulde ingredienser.

Økologisk ingefærekstrakt, som er kendt for sine antioxidanter, resulterer i en velhydreret hud.
Blomster-ekstrakt af økologisk hestekastanje, som modvirker rynkedannelse.
Økologisk sesam- og solsikkeolie, som giver en blød og gennemfugtet hud.

Anvendelse

DIMENSIONE UOMO Ansigts- og Øjencreme er et ”to-i en-produkt”. Dvs. at du bruger det samme plejeprodukt til både ansigtet og til den fine hud og det sarte område omkring øjnene.
Smør et tyndt lag creme og masser den forsigtigt ind i huden morgen og aften for det bedste resultat. Cremen har en let konsistens og trænger hurtigt ind i huden uden at fedte.

“En creme er vel bare en creme, eller…?”

Jeg har egentlig aldrig været synderlig loyal, når det kommer til hudpleje-produkter. Eller særlig glad for creme i det hele taget. Så devisen har lidt været, at alene dét, at jeg bruger en creme til ansigtet, vel er nok – og at brand eller typen så var mere underordnet.
Det betyder også, at jeg har været gennem en del forskelligt. Men jeg har ikke prøvet noget som ansigtscremen fra DIMENSIONE UOMO. Jeg kan ikke fordrage den fedtede følelse, som mange creme giver. Men denne ansigtscreme er på ingen måde fedtet at smøre ud – hverken i ansigtet eller på fingrene – og den tørrer hurtigt. Den føles let på huden… Og den virker, for min hud er mindre ru og mere blød end nogensinde før.
Men den dufter også godt. Mange produkter til mænd skal have en duft af SPORT eller POWER. Kraftigt og kunstigt. DIMENSIONE UOMO derimod dufter godt – diskret men maskulint. Og den dufter af eksklusivitet.
Jeg har måske ikke været loyal før. Men jeg har svært ved at se, hvilket produkt som skulle kunne erstatte det her. Og kan roligt opfordre andre mænd til at gøre DIMENSIONE UOMO til en del af rutinen.

Med venlig hilsen, Jesper Frederiksen

Læs også om hvordan du får den bedste barbering

Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Aqua, Cetearyl Alcohol, Hordeum Vulgare Stem Water*, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters**, C15-19 Alkane, Almond/Borage/Linseed/Olive Acids/Glycerides, Betaine, Olive Oil Decyl Esters**, Butyrospermum Parkii Butter*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Isostearyl Isostearate, Oryza Sativa Starch, Sesamum Indicum Seed Oil*, Fructose, Sodium Citrate, Zingiber Officinale Water*, Sodium Stearoyl Lactylate, Triethyl Citrate, Parfum, Sodium Lauroyl Glutamate, Glycerin, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Aesculus Hippocastanum Extract*, Benzoic Acid, Squalene**, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Tocopherol, Sodium Phytate, Limonene, Helianthus Annuus Seed Oil, Linalool, Citral, Eugenol, Cinnamal.

*Certificeret øko-landbrug

** Fremstillet med økologisk dyrket vegetabilske råmaterialer
55% vegetabilske ingredienser, økologisk dyrket
99% vegetabilske ingredienser

Andre bestilte også