CERA di CUPRA - fordi alle kvinder har ret til velplejet hud

I seks årtier har CERA di CUPRA været de italienske kvinders foretrukne hudplejeserie. Serien er skabt til at beskytte, pleje og den opfylder de forskellige hudbehov for alle aldre. Sådan en skøn hudplejeserie vil vi gerne dele med dig.

Forårsnyhederne er lige landet

Glæd dig til en hel ny serie CERA di CUPRA dag- og natcremer, en håndcreme og et serum beriget med et udvalg af honningtyper: Manuka, Rose, Akacie og Cupra honning – alle økologiske.
Bag hvert produkt står som altid firmaet Ciccarelli, der med årtiers erfaring og ekspertise sikrer en innovativ tilgang til hudpleje.
Læs mere om produkterne her!
Tag din hudplejerutine til næste niveau med disse skønne produkter, der forkæler din hud med naturlig glans og dyb næring. 

Skabt i Milano i 1957

CERA di CUPRA er produceret af DOTT. CICCARELLI i Milano efter den unikke opskrift skabt af Nicola Ciccarelli i 1957. Det er en enkel skønhedsopskrift, der giver mærkbare resultater fordi den består af  naturlige ingredienser, som har været kendt i århundreder – ren kærlighed på krukke.

Vi søger testpersoner

Vil du teste CERA di CUPRA Rosa? Så læs vores nye indlæg og deltag i testen her.

Shop

Cera di Cupra Rosa dagcreme og natcreme til tør hud hos Ida Bjrønstrøm Import - ceradicupra.dk

Hudpleje til kvinder

Hårfjerningsprodukter

Cera di Cupra antiaging dag-natcreme

Anti aging hudpleje

Antibakteriel hudpleje

Populære produkter

Brian Lynge Nielsen, Klovborg
Læs mere
”Jeg har svært ved at holde mine voksne sønner fra mine DIMENSIONE UOMO produkter!"
Ulla, Frederiksberg
Læs mere
”Jeg er en kvinde, der hele livet har haft en sart ansigtshud, specielt om vinteren, på skiferie og den slags. Jeg har tidligere forsøgt mig med en række forskellige produkterog har aldrig oplevet før nu, min hud så smidig og uden sprækker. Det føles nu rart, at jeg kan go ud i al slags vejr uden problemer. Jeg har derudocer let til allergi og udslet og det får jeg ikke med CERA di CUPRA Lyserød, så jeg kan på det varmeste anbefale denne skønne creme til andre med sart hud."
Lone, farmakonom på apotek
Læs mere
”Mor, har du ikke lige lidt af den Rosa creme? Den er så god, når man skal ud i kulden!” – citat fra min voksne søn, der stadig husker cremen fra sin barndom.
Erik K., Odense
Læs mere
”DIMENSIONE UOMO barbercreme! Aldrig har jeg haft så perfekt barbering med kinder, der er glatte som den berømte barnenumse, simpelthen skønt!"
Lis A.
Læs mere
"Har brugt CERA di CUPRA Bianca i krukke i mindst 20 år. Kan slet ikke undvære den. Er 78 år og har næsten ingen rynker."
Tidligere
Næste