Hvem er Ida

Snart 204 år – så længe har det farmaceutiske firma Ciccarelli eksisteret. Et af firmaet mest populære brands er CERA di CUPRA fylder 65 i år og millioner af italienere har nydt godt af virksomhedens gode produkter. Mig selv inklusiv i de 63 år jeg har levet…..

Jeg er italiener, hedder Ida Bruzzone, gift Bjørnstrøm, og har boet i Danmark siden 1977. Jeg er vokset op med CERA di CUPRA Rosa dag- og natcremen og kan slet ikke undvære den. Min tante Rosa havde det på samme måde, da hun kom til Danmark i begyndelse af 1970’erne. Hver gang hun besøgte familien i Italien, købte hun cremer ind i store mængder – også til mig og vores veninder. Det resulterede i, at hun fik en aftale med producenten Farmaceutici Dott. CICCARELLI og blev eneforhandler i Danmark. I 2015 gik hun på pension, og hun havde et godt forslag til mig. Hun spurgte om jeg ville overtage importen af denne unikke italienske hudpleje og jeg kunne kun svare et rungende “JA”.

I dag er det en stor ære at få lov til at bære den hæderkronede familievirksomheds stolte traditioner og gode værdier videre, nemlig at alle kvinder har ret til en velplejet hud, uden at det skal koste en formue. En mission, som jeg kun kan tilslutte mig.