CERA di CUPRA Rosa, dag- og natcreme til tør hud, krukke 100 ml

119,00 kr.

Hemmeligheden bag de italienske kvinders naturlige skønhed

CERA di CUPRA Rosa dag- og natcreme til tør hud er de italienske kvinders foretrukne ansigtscreme og har været det i seks årtier. Hemmeligheden ligger i de virkningsfulde ingredienser: Bivoks, lanolin og glycerin. Bivoks er hælende, lanolin er fugtgivende og glycerin er blødgørende. Du kan læse mere om disse tre ingredienser i vores blog.

Virker CERA di CUPRA Rosa dag- og natcreme mod rynkedannelse?

Svaret er klart ja. CERA di CUPRA Rosa dag- og natcreme’s enkle formel beskytter huden mod de skadelige virkninger fra forurening og de frie radikaler og dermed mindsker eksisterende rynker og forhindrer dannelsen af nye. Du kan med fordel bruge CERA di CUPRA Rosa dag- og natcreme til tør hud efter solbadning, til udendørs sportsaktiviter såsom golf, ski, sejlsport m.m. da den beskytter mod vind og kulde.
Smør CERA di CUPRA Rosa på ansigtet og halsen morgen og aften på en vel renset hud.
CERA di CUPRA Rosa fås også i tube, 75 ml.

En varm anbefaling fra en fagekspert

“Den nærende og beskyttende CERA di CUPRA Rosa dag- og natcreme med bivoks er fantastisk som vinter creme til beskyttelse af huden i kulden. Min søn husker den fra sin barndom, og kan nu som voksen stadig spørge mig, om ikke lige jeg har lidt, han kan bruge inden en vandretur eller andre udendørs aktiviteter.”
Lone, farmakonom på apotek.

Aqua, Paraffinum liquidum, Glycerin, Lanolin, Ceresin, Cera alba, Magnesium sulfate, Lanolin alcohol, Parfum, Cetearyl alcohol, CI 26100, CI 47000.