Hudpleje med honning og bivoks

CERA di CUPRA

Italiensk hudpleje med honning og bivoks

Se produkter

"Min hud har altid været sårbar, især i vintermånederne. Derfor er jeg meget overrasket over, at jeg, efter kun 4 uger har fået så fin hud."

– Annika

"Min hud har altid været sårbar, især i vintermånederne. Derfor er jeg meget overrasket over, at jeg, efter kun 4 uger har fået så fin hud."

– Annika

Vores kunder siger

Læs alle anmeldelser

Karin

Bedste kundeoplevelse

Ceradicupra.dk har nok den bedste kundeoplevelse, jeg til dato har oplevet. Jeg har fået den bedste vejledning i deres produkter og ved tvivl om hvilket produkt der var bedst til mig, fik jeg sendt prøver, inden jeg besluttede mig. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger herfra, hele vejen rundt.

Jeanette Nielsen

Fra allergi til perfekt hud

Fra allergi til perfekt hud... vi føler os som familie utrolig heldig at have fundet produkterne fra Cera di Cupra. At gå fra en meget problemfyldt allergihud til en hud der er mere end perfekt, var noget vi kun havde drømt om. Men det er sandheden, og vi kommer aldrig til at skifte til andre produkter.

Tina Vagner

Jeg har brugt Cera Di Cupra i over 20 år

Skønnere produkter findes ikke, og til gode priser 👍
men jeg har ikke altid kunne få cremen på apoteket,
så bestiller nu på nettet, da jeg bor i Odense, kan jeg selv hente ved Cera Di Cupra forhandler, så dejligt at Ida giver sig tid til lige at hilse på mig da jeg kom for at hente produkterne.

Blog

Alt om hudpleje

Læs alle blogindlæg
BivoksRosacea

Rosacea

  Rosacea er en hudsygdom, der oftest viser sig på ansigtet. Det starter normalt med rødmen i bestemte områder af ansigtet, som kinderne og panden. Med tiden kan det udvikle sig til små bumser og s...

FugtgivendeFugtighedscreme

Vejen til den perfekte fugtighedscreme: Hvorfor det er vigtigt og hvordan man finder den?

At finde den bedste fugtighedscreme kan være afgørende for at opretholde sund og smidig hud. Her er nogle trin, der kan hjælpe dig med at finde den rigtige fugtighedscreme: Kend din hudtype: Det ...

Ansigtsrens

Pas godt på din hud – rens den hver morgen og aften

Hvorfor skal vi rense vores hud hver dag og helst to gange om dagen? Fordi ansigtsrensning er nok den vigtigste behandling til at forebygge eller behandle acne og urenheder i huden. Den daglige re...