Pas godt på din hud – rens den hver morgen og aften

Ansigtsrens

Hvorfor skal vi rense vores hud hver dag og helst to gange om dagen?

Fordi ansigtsrensning er nok den vigtigste behandling til at forebygge eller behandle acne og urenheder i huden. Den daglige rensningsrutine er nødvendig for at fjerne alle spor af snavs, overkydende fedt (sebum), forurening og døde celler fra ansigtet – alle uønskede og skadelige elementer for vores hud. Hvis ansigtet ikke renses ordentligt hver dag, samler alt dette sig på hudens overflade, hvilket er årsag til dannelsen af bumser, hudorme, dehydrering, misfarvninger (brune pletter) og rynker.

Hvad er fordelene ved at rense dit ansigt grundigt morgen og aften?

Tro ikke, det tager timer, 10-15 minutter er nok om morgen, før du gør klar til at smutte ud af huset og igen 10-15 minutter om aftenen, inden du går i seng, er al den tid, du skal bruge for et få en ren og derme sund hud.

Her er fordelene ved vedvarende og omhyggelig rensning:

Hold din hud ren
Huden producerer normalt talg for at beskytte sig selv mod udfra kommende elementer, som har en skadelig virkning på huden. Selvom det er nyttigt, kan det, når talg ikke fjernes dagligt, blandes med enhver anden ophobning af snavs og skade huden. Dette kan forårsage forstørrede porer og blokere hudsækkene, så bakterier kan trænge ind i huden. Dette fører til hudorme, bumser og en kedelig og glansløs hud.

Øg fugtighed i huden
Regelmæssig ansigtsrensning hjælper huden med at opretholde et tilstrækkeligt niveau af fugtighed. Du skal vide, at dehydreret hud virker ru, rynket og ældet.

Forbliv ung
Hver dag ældes din hud, og forurening og toksiner kan fremskynde denne proces. Daglig rensning af huden er en fantastisk måde at slippe af med alt snavs og stimulere de indre processer, der bekæmper aldring, herunder rynker.

Øg effektiviteten af ​​produktet
Uden rensning er din hud dækket af et tykt lag af urenheder, der kan gøre det svært for de aktive ingredienser, du påfører, at trænge ind. Rensede porer forbereder din hud på optagelsen af ​​andre produkter og gør den mere modtagelig for opfølgende behandlinger som masker, serum og fugtighedscreme.

Sådan renser du din hud morgen og aften

Aften: Det er ikke nok at vaske ansigtet med vand og lidt sæbe. Også selv om du ikke bruger makeup, så er det meget vigtigt at rense ansigtet med et specifikt rensemiddel. En aftenrensning giver huden mulighed for at reparere sig og gør den klar til at modtage de aktive stoffer, der i din serum og natcreme. Med andre ord: du får meget mere ud af dine øvrige hudplejeprodukter, fordi de virker bedre på en ren hud.

Morgen: Netop fordi regenereringsprocessen finder sted mens du sover, vil det øverste hudlag, også kaldet epidemis, om morgenen have ophobet urenheder og giftstoffer igen. Af denne grund er det nødvendigt at genoprette balancen i huden og gøre den frisk igen for at starte en ny dag, for at opnå en glattere overflade, der er afgørende for påføring af make-up.

Selvom det kan være fristende at springe rensetrinnet over og gå direkte i seng eller vågne lige i tide til at gå ud, så er det godt for din huds sundhed at rense dit ansigt to gange om dagen. CERA di CUPRA renseprodukter er skabt til netop at rense, nære og pleje huden inden den modtager de øvrige hudplejeprodukter om det morgen eller aften.

CERA di CUPRA Rensemælk, CERA di CUPRA Skintonic, CERA di CUPRA Micellarvand, sørger for at holde din hud ren og hydreret. De indeholder bl. a.: Honningekstrakt: er fugtgivende, og blødgørende. Genopretter hudens naturlige blødhed, glød, nærer og udglatter. E-vitamin: er en stærk antioxidant, der modvirker de ​​frie radikaler. Glycerin: har blødgørende og fugtgivende egenskaber. Letter optagelsen af ​​andre hudpleje produkter. Fugtgivende kompleks: Hydrolyserede sojaproteiner, som holder huden elastisk og sodium PCA, som er kendt for at binde fugt til hudens celler. Hyaluronsyre: er meget fugtgivende og har beskyttende virkning. Betain: forbedrer hudbarrieren og har således gavnlige fugtgivende, beskyttende og reparerende egenskaber.