Hud

3 nemme skøndhedstips til en strålende hud i sommervarmen

Grøn te

1. Hydrering 

Hold din hud fugtet både indefra og udefra. Drik masser af vand i løbet af dagen for at holde din krop og hud hydreret. Brug også en let, fugtgivende ansigtscreme eller serum, der indeholder hyaluronsyre for at binde fugten i huden. En fugtspray kan også være en opfriskende løsning i løbet af dagen. Du kan selv lave den mest simple fugtspray selv.

Det du skal gøre er: Kog en portion grøn te. Husk at grøn te skal trække i 80 grades varmt vand, ellers ødelægger man teen gode egenskaber. Lad teen afkøle og kom den på huden ved hjælp af en renserondel eller en lille natursvamp. Du kan også bruge en forstøver, men den skal være hel ren.
Denne tip er hentet fra isabella.dk

2. Solbeskyttelse

Beskyt din hud mod de skadelige UV-stråler ved at bruge en bredspektret solcreme med mindst SPF 30. Genanvend solcreme hver anden time, især hvis du sveder meget eller er i vandet. Brug også hatte og solbriller for yderligere beskyttelse.

3. Let Make-up

I varmen kan tung make-up føre til tilstoppede porer og udbrud. Vælg lette, olie-fri produkter, der lader huden ånde. En BB-creme eller en farvet fugtighedscreme med SPF kan give en let dækning og beskyttelse uden at føles tung. Husk at rense din hud grundigt hver aften for at fjerne make-up og sved.

Ved at følge disse tips kan du hjælpe med at holde din hud sund, strålende og beskyttet, selv i de varmeste måneder.