Hvem er Ida?

Mere end 115 år – så længe har det farmaceutiske firma Ciccarelli eksisteret. Et af firmaet mest populære brands er CERA di CUPRA® fylder 63 i år og millioner af italienere har nydt godt af virksomhedens gode produkter. Mig selv inklusiv i de 60 år jeg har levet…..

Jeg er italiener, hedder Ida Bruzzone, gift Bjørnstrøm, og har boet i Danmark siden 1977. Jeg er vokset op med cremen og kan slet ikke undvære den. Min tante Rosa havde det på samme måde, da hun kom til Danmark i begyndelse af 1970’erne. Hver gang hun besøgte familien i Italien, købte hun cremer ind i store mængder – også til veninderne. Det resulterede i, at hun fik en aftale og blev eneforhandler i Danmark. Nu er hun gået på pension, og hvad skulle jeg og mine veninder gøre? For at undgå bilture med bagagerum propfyldt af cremer valgte jeg at videreføre forhandlingen i Danmark. I dag er det en stor ære at få lov til at bære den hæderkronede familievirksomheds stolte traditioner og gode værdier videre, nemlig at alle kvinder har ret til en velplejet hud, uden at det skal koste en formue. En mission, som jeg kun kan tilslutte mig.

Det virker

Flagskibe er CERA di CUPRA® Lyserød og Hvid dag- og natcreme, som jeg også har brugt til mine to døtre, fra de var helt små. Det er nemlig, det gode ved produkterne, at de virker, uanset om man er 2 eller 95. Bivoks, glycerin og lanolin er de vigtigste aktive stoffer. Grundopskriften er selvfølgelig hemmelig, men den er sammensat og udviklet på baggrund af årtiers erfaringer, og cremerne er fortsat blandt de mest populære i Italien. Jeg vil så gerne, at mange flere i Danmark får glæde af cremernes gode virkning og kan kun sige: Lad det komme an på en prøve – der er jo ikke tilfældigt, at produkterne har overlevet et halvt århundrede og stadig lever i bedste velgående.

Min baggrund?

Jeg er uddannet grafiker, pastaelsker og underviser i italiensk madlavning. Nu har jeg kastet mig over min nye passion – cremerne. Og når jeg gør det, sker det med liv og sjæl garneret med latter og et temperament, som er kendt af de fleste.