Anti aging produkter der holder, hvad de lover – nu med forbedret præbiotika formel

CERA di CUPRA Anti aging hudplejeserie er udviklet af det italienske farmaceutiske firma Dr. Ciccarelli. Produkternes unikke formular forsinker hudens aldringsprocesser, samtidig med at den naturlige skønhed bevares.

CERA di CUPRA Anti aging cremer i de kendte tre varianter har fået en forbedret præbiotika formel. Præbiotika, er kostfibre, der har til formål at fremme udviklingen af de gode bakterier i kroppen og derfor også i huden. Præbiotika beskytter og styrker hudens bakterieflora. Læs her hvordan den forbedret formel virker aktivt på din hud.

Betain og avokado olie

I de tre varianter af CERA di CUPRA Anti aging cremer er betain og avocado olie de gennemgående ingredienser.

Betain er en naturlig ingrediens, som oprindeligt stammer fra sukkerroer, som øger hudens hydrering, har en antiinflammatorisk effekt, samt beroliger huden og mindsker rynkedannelsen. 

Avocado olie indeholder en stor mængde flerumættede fedtsyrer, samt en lang række essentielle vitaminer. De mange sunde fedtstoffer og essentielle vitaminer er med til at pleje huden, samt at danne nye hudceller, som medfører en silkeblød hud, der stråler af vitalitet.

ENERGIZING – PRÆBIOTISK KOMPLEKS: SOJA-PROTEIN (Dagcreme)

Soja har et højt protein- og C-vitamin-indhold. Med andre ord er soja-proteinet en ladning af naturlig energi med en stærk antioxidantisk effekt, som fugter huden, samtidig med at hudens naturlige balance opretholdes.

REGENERATING – PRÆBIOTISK KOMPLEKS: SHEABUTTER (Natcreme)

Sheabutter stammer fra sheanødden. Træerne, som nødderne gror på, vokser i Afrika, og den lokale befolkning har brugt Sheabutter som en del af deres naturlige hudpleje altid. Sheabutter indeholder A-vitamin og E-vitamin, som har en opstrammende effekt over for rynker. Den er ekstremt fugtgivende og derfor vigtig for vores huds naturlige balance.

REVITALISING – PRÆBIOTISK KOMPLEKS: JOJOBAOLIE (Multiaction dag- natcreme)

Jojobaolie er en fantastisk fugtgiver, som virker udglattende på hudens rynker og fine linjer. Jojobaolie indeholder E-vitamin, som er en kendt antioxidant, der forøger hudens smidighed med en længerevarende effekt.
Jojobaolie er desuden den olie, som minder mest om hudens egen naturlige olie: Sæbum.
Jojobaolien går nemlig ind og regulerer hudens egen fedtproduktion, og er derfor især god mod fedtet og uren hud. Samtidig er Jojobaolie fra naturen et anti-bakterielt, anti-viralt og anti-fungalt stof. Derfor er Jojabaolie egnet til behandling af en lang række af hudproblemer.