CERA di CUPRA Bianca dag- og natcreme, til kombineret hud, krukke 100 ml

119,00 kr.

Naturlig hudpleje

Har du tørre kinder men fedtet næste, pande og hage? Ved brug af CERA di CUPRA Bianca dag- og natcreme med bivoks får du en naturlig hudpleje, som afhjælper de udfordringer man har med kombineret hud. Ligesom CERA DI CUPRA Rosa til tør hud, forebygger Bianca desuden også dannelse af nye rynker og mindsker de eksisterende.

Hvad er kombineret hud?

Du kan være sikker på, at du har kombineret hud, når nogle områder i ansigtet er fedtede og andre tørre. Som regel er det pande, næse og hage, der bliver blanke i løbet af dagen, mens kinderne kan have tendens til at være lidt tørre. CERA di CUPRA Bianca dag- og natcreme efterlader huden blød, glat og behageligt parfumeret. Brug den dagligt og du vil hurtigt se resultatet. CERA di CUPRA Bianca dag- og natcreme fås også i tube på 75 ml.

Det siger kunderne – også de mandlige!

“Hej, jeg vil bare sige, at jeg har brugt CERA di CUPRA Bianca dag- og natcreme siden 1980. Jeg har brugt den hver eneste dag som ansigtscreme. Det er bare en fantastisk creme, som jeg ikke leve uden. Bilder mig ind, at den er årsagen til at jeg næsten ingen rynker har i ansigtet, og jeg er snart 70 år.”

– Med venlig hilsen, Hans Daniel Pedersen

CERA di CUPRA Bianca indeholder: Aqua, Paraffinum liquidum, Petrolatum, Glycerin, Ceresin, Lanolin, Cera alba, Lanolin alcohol, Magnesium sulfate, Cetearyl alcohol, Parfum, Cetearyl ethylhexanoate, Sorbitan sesquioleate, Stearyl heptanoate, Aluminum distearate, Hydrogenated castor oil, Isopropyl myristate, Stearyl caprylate

Har du stadig spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål til CERA di CUPRA Bianca eller andre produkter. Du kan sende mig en mail på: mail@ibimport.dk. Så bestræber jeg mig på at svare hurtigst muligt.