Bivoks

5 gode råd til dig, der har uren og fedtet hud

Uren hud

1. Du må ALDRIG trykke, presse og kradse bumser. Bumserne har det med at komme og gå og hvis de får fred, forsvinder de i løbet af 2-7 dage.
Trykker du bumsen ud, vil det se ud som om den forsvinder, fordi betændelsen er blevet presset ud. I virkeligheden bliver din hud sat på overarbejde. Ved at trykke på bumsen, kommer der et lille hul, hvor betændelse kommer ud fra. Det medfører en uønsket indtrængen fra f. eks. bakterier. Når huden lider en skade, i dette tilfælde det lille hul, du selv har lavet ved at trykke på bumsen, vil huden reparere sig selv ved at sende alle sine “soldater” for at lappe hullet. Og så er der ingen til at bekæmpe betændelsen indefra og du hermed forlænget levetiden for din bums.

2. Kost er også en vigtig faktor, som afhjælper uren hud. Undgå friture mad, kulhydrater såsom pasta og hvidt brød, mælk og mættet fedt, f.eks. kød.
Sørg for at få en velafbalanceret kost bestående af grøntsager, magert kød, fisk.
Spinat, gulerødder, grønkål, papaya, honningmelon eller søde kartofler som indeholder A-vitamin, som er kendt for sin gode virkning på uren hud.
Citrusfrugter, broccoli og bønnespierer indeholder C-vitamin, som har en regenererende virkning på huden.
Laks, nødder og olivenolie indeholder masser af umættede fedtsyre ( omega- 3 og omega-6) om stimulerer hudens opbygning og bekæmper betændte tilstande i huden.
Mørk chokolade er rig på antioxidanter og omega-6 fedtsyre.
Drik vand – ca. 2 liter om dagen. Huden har brug for konstant fugt.

3. Undgå sæber, der er for aggressive eller for basiske. De er med til at udtørre huden yderligere. Resultat: Din hud vil producere endnu mere talg og dermed blive endnu mere fedtet.

4. Brug ikke for meget makeup. Makeup’en dækker ganske vist bumser og andre urenheder, men den er også med til at stoppe porene og gør skaden værre.
Og husk: Gå aldrig i seng med makeup på.

5. Rens din hud med CERA di CUPRA Micellarvand morgen og aften.
Hvad er micellarvand? Micellarvand består af miceller, som er små rensepartikler, der flyder i en opløsning af ferskvand. De tiltrækkes af snavs, fedt og urenheder produceret af selve huden, såsom talg.
Indholdet af fermenteret honning, betaine og hyaluronsyre giver masse af fugt og næring til huden.
Når huden er ren, er den klar til at modtage de nærende, genopbyggende og beskyttende stoffer fra f. eks. dag- og natcreme og serum.
CERA di CUPRA Bianca er perfekt til dag- og aftenbrug. Den høje indhold af bivoks og lanolin giver næring og fugt. Bivoks virker antibakteriel og derfor en gavnlig virkning på uren hud.
Er du plus 30, kan du med fordel bruge CERA di CUPRA Anti aging cremer med præbiotika.
Vil du give huden et ekstra boost, kan du smøre ansigtet med CERA di CUPRA Serum med koncentreret hyaluronsyre.
Hyaluronsyre heler akne, eksem og sår.