Antibakteriel, fugtgivende håndcreme

I løbet af dagen kan vores hænder komme i kontakt med forskellige typer mikrober som vira, bakterier og skimmelsvampe. Det er derfor vigtigt at desinficere hænder.
Vi ved dog, at hyppig vask og/eller brug af produkter med en høj procentandel alkohol kan ændre hudens hydrolipide film, den beskyttende barriere, som er ansvarlig for hudens egen sundhed, og forårsage uønskede effekter, herunder overdreven tørhed, irritation, rødme og revner.

Hvordan virker Ciccarelli’s antibakteriel, fugtgivende håndcreme?

• Håndcremen reducerer forekomsten af bakterier og vira, der findes på hændernes overflade.

  • Håndcremen skaber et ugunstigt miljø for uønskede mikroorganismer, så de ikke formerer sig.
  • Håndcremen nærer og beskytter huden samtidig med at den naturlige hydrolipide film er velbevaret.
  • Håndcremen er uden alkohol og respekterer hudens pH
  • Dermatologisk og mikrobiologisk testet.

2-i-1 formel

2-i-1 formel renser dine hænder samtidig med at den tilfører ekstra fugt til dem. Cremens særlige formel erstatter alkohol med en kombination af antibakterielle og antivirale ingredienser kombineret med blødgørende ingredienser med nærende virkning.

4 aktive stoffer

Tea Tree olie er udvundet af det lille australske træ Melaleuca AlternifoliaVidenskabelige undersøgelser har vist, at Tea Tree olie bekæmper infektioner, som er forårsaget af bakterier, svampe og vira. Olien er pH neutral. Den har en frisk og behagelig duft og blødgørende virkning på huden.
Octenidine dihydrochlorid – også kaldt octenidine – er et aktiv stof der primært bliver anvendt som et antiseptisk middel inden medicinske procedurer.
Betain er en type præbiotika som er kendt for sine fugtgivende, nærende og blødgørende egenskaber.
E-vitamin er en antioxidant, som beskytter og nærer huden.

Kvalitet, sikkerhed og effektivitet – 100% Made in Italy

Produktet er udviklet og fremstillet i Italien på Farmaceutici Dott. Ciccarelli’s laboratorier. Den antibakterielle, fugtgivende håndcreme har gennemgået en omfattende række tests for at påvise produktets effektivitet i kontakt med bakterie- og virusstammer.

Resultaterne har vist en reduktion i den mikrobielle belastning, dvs. antallet af mikroorganismer, der forblev i live efter kontakt med produktet, hvilket fremhævede og bekræftede den antibakterielle virkning af ​​håndcremen.

Ofte stillede spørsmål

Er håndcremen effektiv, selvom den ikke indeholder ethanol alkohol?
Ja, Ciccarelli’s antibakterielle håndcreme har bestået de antimikrobielle og antivirale aktivitetstest udført i henhold til testede protokoller. Cremens særlige formulering erstatter alkohol med en synergestisk kombination af ingredienser kendt for deres antibakterielle, antimikrobielle og antivirale egenskaber, samt med aktive ingredienser med blødgørende og nærende virkning. Den beskytter hænderne ved at reducere den mikrobielle belastning, der er til stede på hændernes overflade, og hjælper med at fremme et ugunstigt miljø for skadelige mikroorganismer.

Kan alkoholbaserede rengøringsmidler udtørre huden?
Produkter med høje procentdele ethanol alkohol kan være irriterende og forårsage eksem, hvis de bruges i længere tid eller i for store mængder, da de har tendens til at ændre hudens hydrolipidiske film, hudens naturlige beskyttelse. Dette giver anledning til tørhed, rødme og små rifter og revner på huden, især i tilfælde af følsom hud.

Hvor lang tid tager det at absorbere den antibakterielle håndcreme og hvor mange gange kan jeg anvende det om dagen?
Den antibakterielle håndcreme har en lettere struktur end de klassiske håndcremer og specielt udviklet til at sikre hurtig absorbering i huden.
Du kan bruge cremen hver gang du vasker hænder, men også mellem vaskene for at øge beskyttelse.

Hvor lang tid varer effekten af ​​den antibakterielle håndcreme?
Varigheden afhænger af de forhold, hvor du er, og hvor meget og hvordan du bruger dine hænder. Da der ikke er kontraindikationer i forbindelse med hyppig brug af produktet, anbefales det at anvende det, hver gang du føler behov for det.