CERA di CUPRA antirynke energetic dagcreme, +30, krukke 50 ml

101,00 DKK

Boost din hud hver dag med en ladning af antioxidanter og nærende ingredienser

Regelmæssig brug af CERA di CUPRA antirynke energetic dagcreme giver huden en overordnet beskyttelse og pleje. Den forbedret præbiotiske formel sikrer en sund og velbalanceret bakterieflora.

Hvad er præbiotika?

Præbiotika er kostfibre, der har til formål at fremme udviklingen af de gode bakterier i kroppen og derfor også i huden. Betain og avocadoolie er de gennemgående ingredienser i de tre creme-varianter, som CERA di CUPRA tilbyder i den forbedret serie.

Betain er en naturlig ingrediens, som oprindeligt stammer fra sukkerroer. Den øger hudens hydrering, har en antiinflammatorisk effekt, samt beroliger huden og mindsker rynkedannelsen.

Avocadoolie indeholder en stor mængde flerumættede fedtsyrer, samt en lang række essentielle vitaminer. De mange sunde fedtstoffer og essentielle vitaminer er med til at pleje huden, samt at danne nye hudceller, som medfører en silkeblød hud, der stråler af vitalitet.
Derudover består den præbiotiske formel af hvedeprotein, kaliumsalt, olivenolie, risprotein og beta-glucan.
Beta-glucan er en form for sukker, som er udvundet fra svampe, planter og havregryn. Det er blevet påvist, at beta-glucan forebygger og formindsker inflammation og har en beroligende effekt på huden. Samtidig har Beta-glucan et højt indhold af antioxidanter, hvilket forebygger fine linjer og generel aldring af huden.

CERA di CUPRA antirynke energetic dagcreme har også et højt indhold af sojaprotein, som er en ladning af naturlig energi med antioxidantisk virkning. Den holder huden elastisk ved at blokere elastasen, enzymet der nedbryder elastinen.
For at fuldende den daglige hudplejerutine kan vi anbefale CERA di CUPRA® Natcreme.

Anvendelse

Brug CERA di CUPRA antirynke energetic dagcreme hver morgen. Den fløjlsagtige dagcreme masseres let på ansigt og halsudskæring med små opadgående cirkulære bevægelser. Den trænger hurtigt ind i huden og efterlader den blød. Har en let og behagelig duft.
Du kan med fordel blande et par dråber CERA di CUPRA® Serum med koncentreret hyaluronsyre for at tilføje ekstra fugt til din hud. Ideel som base for make-up.

Kategori: Varenummer: 223995

Beskrivelse

Aqua, Butyrospermum parkii butter, Persea gratissima oil, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Cetyl alcohol, Squalane, Simmondsia chinensis seed oil, Potassium palmitoyl hydrolyzed, wheat protein, Betaine, Sodium PCA, Olive oil decyl esters, PEG-100 stearate, Surfactant Dimethicone, Parfum, Imidazolidinyl urea, Glycerin, Sodium dehydroacetate, Sodium methylparaben, Citric acid, Sodium propylparaben, Hydrolyzed rice protein, Disodium EDTA, Squalene, Titanium dioxide, C12-15 alkyl benzoate, Benzyl salicylate, Cyclodextrin, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene, carboxaldehyde, Hexyl cinnamal, Glycine soja protein, 0 – 0.1%, Pentaerythrityl tetra-di-t-butyl, hydroxyhydrocinnamate, Sodium carboxymethyl betaglucan, Linalool, Retinyl palmitate, Alumina, Stearic acid, Glycine, Valine, Polyhydroxystearic acid, Hydroxyethyl acrylate/sodium, acryloyldimethyl taurate copolymer, CI 14700, CI 47005, Polysorbate 60