CERA di CUPRA antirynke regenerating natcreme, +30, krukke 50 ml

120,00 DKK

Giv din hud næring om natten

Det er om natten, at huden reparerer sig selv efter en lang dag i kulde, stærk sol, vind, og forurening.

CERA di CUPRA Antirynke regenerating natcreme med den forbedret præbiotiske formel genopbygger huden i nattens løb.
Den regenereringsproces, der sker natten over, udsætter hudens aldring og tilfører nødvendig næring og fugt.
Den forbedret præbiotiske formel sikrer en sund og velbalanceret bakterieflora.

Hvad er præbiotika?

Præbiotika er kostfibre, der har til formål at fremme udviklingen af de gode bakterier i kroppen og derfor også i huden. Betain og avocadoolie er de gennemgående ingredienser i de tre creme-varianter, som CERA di CUPRA tilbyder i den forbedret serie.

Betain er en naturlig ingrediens, som oprindeligt stammer fra sukkerroer. Den øger hudens hydrering, har en antiinflammatorisk effekt, samt beroliger huden og mindsker rynkedannelsen.

Avocadoolie indeholder en stor mængde flerumættede fedtsyrer, samt en lang række essentielle vitaminer. De mange sunde fedtstoffer og essentielle vitaminer er med til at pleje huden, samt at danne nye hudceller, som medfører en silkeblød hud, der stråler af vitalitet.
Derudover består den præbiotiske formel af hvedeprotein, rapsolie phytosteroler, som styrker cellemembranens struktur og gær-ekstrakt.
CERA di CUPRA Antirynke regenerating natcreme er beriget med sheabutter.
Sheabutter stammer fra sheanødden. Træerne, som nødderne gror på, vokser i Afrika, og den lokale befolkning har brugt Sheabutter som en del af deres naturlige hudpleje altid. Sheabutter indeholder A-vitamin og E-vitamin, som har en opstrammende effekt over for rynker. Den er ekstremt fugtgivende og derfor vigtig for vores huds naturlige balance
.

Anvendelse

Den fyldige og silkeagtige creme smøres i ansigtet og halsudskæring. Massér den let ind med små opadgående cirkulære bevægelser. Brug cremen regelmæssigt inden du går i seng på en vel renset hud. Du kan med fordel blande et par dråber CERA di CUPRA® Serum med kollagen og vitaminer for at tilføje ekstra næring til din hud.

Tip fra Ida

Hvis du har meget tør hud og er meget følsom over for solen, kan du, i sommermånederne, med fordel anvende CERA di CUPRA Antirynke regenerating natcreme om morgen. Smør et tyndt lag cremen i ansigt og hals, lad det trænge godt ind i huden og derefter smør solcremen. Lad den sidstnævnte virke i 20 minutter inden du går ud i solen.

Kategori: Varenummer: 223996

Beskrivelse

Aqua, Persea gratissima oil, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Cetyl alcohol, Squalane, Butyrospermum parkii butter, Potassium palmitoyl hydrolyzed, Wheat protein, Betaine, Hydrogenated polyisobutene, Simmondsia chinensis seed oil, Olive oil decyl esters, PEG-100 stearate, Dimethicone, Tocopheryl acetate, Whey protein, Glycerin, Imidazolidinyl urea, Parfum, Sodium dehydroacetate, Phytosteryl canola glycerides, Sodium methylparaben, Citric acid, Sodium propylparaben, Disodium EDTA, Squalene, Saccharomyces lysate, Hydroxyethyl acrylate/sodium, acryloyldimethyl taurate copolymer, Cyclodextrin, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene, carboxaldehyde, Hexyl cinnamal, Pentaerythrityl tetra-di-t-butyl, hydroxyhydrocinnamate, Linalool, Retinyl palmitate, Polysorbate 60, Glutamic acid, Glycine, Threonine, Valine, CI 14700, CI 47005