Sådan mindsker du rynkedannelse

Vi synes altid at vi har mange rynker i vores ansigt. Det kan være små fine smilerynker og det kan være mere markante rynker omkring munden eller på kinderne.

Vi ved at efterhånden som huden bliver ældre, mister den sin fylde og spændstighed og bliver tyndere. Det skyldes bl.a. at de reparationsmekanismer, som normalt udskifter skadet væv ikke længere fungerer optimalt.

Det går især ud over læderhudens kollagen og elastiske fibre, som langsomt nedbrydes. Derved mister huden sin styrke og elasticitet. Der bliver også færre af de store vandbindende molekyler (f.eks. hyaluronsyre), som er med til at binde væske i huden og derved opretholder dens spændstighed. Disse aldersforandringer fører efterhånden til ændringer i hudens overflade i form af rynker og furer.

Det er påvist at både rygning og sollys (UV-lys) nedsætter læderhudens regenereringsevne og dermed bidrager til hudens og udtynding og dannelsen af rynker. Med tiden kan der opstå pigmentforandringer.

CERA di CUPRA® Anti-age bekæmper effektivt disse problemer gennem et komplet sortiment af produkter, der anvendt dagligt, er med til at forsinke aldringsprocessen.
De genopbygger huden, gør den smidigere, letter de mørke pletter og har en god opstrammende virkning.