CERA di CUPRA Serum med koncentreret hyaluronsyre, 30 ml

210,00 kr.

Boost din hud med koncentreret hyaluronsyre

CERA di CUPRA Serum med hyaluronsyre er med 3 forskellige molekylvægte:
Hyaluronsyre med høj molekylvægt virker på overfladen ved at udøve en effektiv fugtgivende, filmdannende og beskyttende virkning.

Hyaluronsyre med middel molekylvægt: bevarer væsken i hudens mellemlag, hjælper med at opretholde normale niveauer af fugtighed og forbedrer hudens elasticitet.

Hyaluronsyre med lav molekylvægt: virker i dybden, forbedrer hudens fasthed og elasticitet og reducerer dannelsen af ​​rynker.

Derfor giver CERA di CUPRA Serum med koncentreret hyalurosyre synlige resultater på kort tid, da huden næres intensivt.
Hyaluronsyre er i stand til at binde vand 1000 gange sin egen vægt og er derfor “guld” for din hud. Den trænger i læderhuden – det mellemste hudlag også kaldt dermis – hvor fx kollagen og elastin dannes. CERA di CUPRA Serum hjælper processen med gendannelsen af celler og det ses straks på huden, som fremstår gennemfugtet og elastisk. Den forebygger rynkedannelse.

Få dråber er nok

Brug få dråber morgen og aften på dit ansigt og hals og masser serummet til det er helt absorberet, gerne på de mest udsatte steder såsom øjen- og mundparti.
Du kan også med fordel blande et par dråber af CERA di CUPRA Serum i CERA di CUPRA Anti aging energetic dagcreme og CERA di CUPRA Anti aging regenererende natcreme eller CERA di CUPRA Rosa/Bianca dag- og natcreme og smør det godt ind i huden. Velegnet som basis for make-up.

Anvendelse

Massér få dråber CERA di CUPRA Serum med koncentreret hyaluronsyre hver morgen og aften på din rensede ansigtshud. Når serummet er absorberet kan du bruge din vanlige dag- og natcreme.

Aqua, Glycerin, Pentylene glycol, Erythritol, Sodium citrate, Sodium hyaluronate, Mel extract, Phenoxyethanol, Citric acid, Xanthan gum, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium glutamate diacetate, Sodium benzoate, Potassium sorbate.
ADVARSEL: I tilfælde af allergi stop brugen af produktet. Luk produktet straks efter brug. Hold produktet utilgængeligt for børn. Opbevares et køligt og tørt sted. Udvortes brug.

Andre bestilte også